Mevas International

Met MEVAS Internationaal verzekeren over de grens

Als ondernemer verlegt u uw grenzen, soms ook letterlijk. Bijvoorbeeld als uw bedrijf zich uitbreidt met een vestiging in het buitenland. Regels en wetten verschillen per land. Het is van belang dat uw verzekeringen zijn afgestemd op de lokale situatie. MEVAS kan u hierbij helpen. Samen met onze buitenlandse partners zorgen wij ervoor dat uw belangen ook in het buitenland optimaal worden behartigd.

Direct partners in Duitsland en België

U kunt een bedrijf in Nederland hebben, maar zelf aan de andere kant van de grens wonen – of omgekeerd. U wilt uw bedrijfs- of uw privézaken goed geregeld hebben en verzekerd zijn tegen diverse risico’s. Zo zou u bijvoorbeeld uw auto met een Duits kenteken willen verzekeren.

Of stel u wilt een onderneming in België opzetten of u wordt toeleverancier of klant bij een Belgische partner. Dan heeft u onder andere te maken met krediet- en/of transportverzekeringen.

MEVAS heeft in zowel Duitsland als België kantoren in haar netwerk. Vanuit het Duitse Siegen behartigt Allianz onze belangen, vanuit Lier (nabij Antwerpen) doet ZAO dat.

Het is goed te weten dat u in voorkomende gevallen niet zelf naar Siegen of Lier hoeft. U blijft gewoon uw verzekeringszaken doen met MEVAS.

Duitsland:
Allianz
dhr. Horst Schlund
Hohler Weg 75
57072  SIEGEN DEUTSCHLAND

w: www.michael-mathias-allianz.de
t: (+49) 271-331078
e: horst.schlund@allianz.de

België:
ZAO
dhr. Wim Broothaerts/Mw. Karen Notenboom
Berlaarsestraat 14
2500  LIER BELGIË

w: www.zao.be
t: (+32) 495-102375
e: wim.broothaerts@zao.be / karen.notenboom@zao.be

Verder dan onze naaste buren

Vanzelfsprekend kunt u voor al uw internationale zaken bij ons terecht; die beperken zich niet tot Duitsland of België. Neemt u in dit geval contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (+31) 88-4565400 of via info@mevas.nl.