Arbeidsongeschiktheidsverzekering

inkomensverzekeringen
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

Als ondernemer houdt u er natuurlijk van om initiatieven te nemen en het beste uit uzelf en uw onderneming te halen. Maar ondernemen is ook bewust en weloverwogen risico’s nemen. Of het nu gaat om investeren of verzekeren. Sommige risico’s kunt u prima zelf dragen. Maar andere zijn te groot om ze onverzekerd te laten. Als u bijvoorbeeld door langdurige ziekte of een ongeval niet meer kunt werken, kan dat grote gevolgen hebben. Voor uzelf, maar ook voor uw onderneming. We helpen u graag om deze risico’s te beperken.

Overweegt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering?
En wilt u de eerst drie jaar een fikse korting op deze verzekering? In deze dure tijd willen wij allemaal wel een meevaller. Daarom hebben wij onderhandelt met de verzekeraar en onderstaande aanvangskorting eruit gesleept voor u als ondernemer.

De aanvangskorting bedraagt respectievelijk 35%, 15% en 10% voor de eerste drie verzekeringsjaren. Pas vanaf het vierde verzekeringsjaar gaat u als ondernemer de reguliere premie betalen.

arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wat kan u verwachten van een

Wij bieden u de onze arbeidsongeschiktheidsverzekering. Die biedt naast financiële zekerheid ook doelgerichte ondersteuning op het gebied van preventie en re-integratie. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een complexe verzekering. Wilt u een compleet advies dan staan wij voor u klaar. Onze specialisten adviseren en begeleiden u en nemen u daar waar mogelijk alle werk uit handen.

Wij hebben over deze verzekering collectieve afspraken gemaakt met een verzekeraar. Hierdoor kunnen wij u een exclusieve verzekering aanbieden met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij komen regelmatig premiebesparingen van 50% tegen ten opzichte van andere aanbieders. Dit kan u duizenden euro’s per jaar schelen.

Voorheen bestond de prijs die u betaalde voor een AOV uit een premie. Provisie was onderdeel van deze premie. Om transparantie rondom de kosten voor een AOV te vergroten, is door de overheid het provisieverbod ingesteld. Dit houdt in dat de premiekosten en de advieskosten nu zijn gescheiden.

Advieskosten

AOV afsluiten met advies € 500,-

Dit advies houdt in dat wij voor u

  • De onderhandelingen voeren met de verzekeraar
  • Een specialist van het zorgteam beschikbaar stellen die u (indien wenselijk) en uw bedrijf bezoekt voor een persoonlijk advies
  • Een klantprofiel opstellen en analyseren (wettelijk verplicht)

Abonnementskosten

Nadat de verzekering tot stand is gekomen, bedragen de abonnementskosten € 19,50,- per maand. Naast een vergoeding voor kantoor- en personeelskosten kunt u het volgende van ons verwachten:

  • het onderhoud van uw verzekering
  • de jaarlijkse inventarisatie van de hoogte van de verzekerde bedragen
  • het verdedigen van uw belangen bij de verzekeraars
  • de specialistische kennis van ons zorgteam staat tijdens kantoortijden altijd tot uw beschikking

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan onze Vergelijkingskaart Risico’s afdekken

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte