WIA verzekeringen

inkomensverzekeringen
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

Wanneer uw medewerker te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid die langer is dan 2 jaar dan is er vaak spraken van WIA en terugval in de inkomsten voor uw medewerker. In de Metaal en Techniek zijn in de CAO aparte afspraken gemaakt over verschillende afspraken gemaakt om de terugval in inkomen te compenseren.

Werkgevers en werknemers zorgen samen voor een goede uitvoering van de verzekeringen en de prijsstelling. Dit doen ze via NV Schade. Wanneer u dit anders wilt onderbrengen dan gelden hiervoor voorwaarden. Wij kunnen u hier meer over vertellen.

WIA excedentverzekering wanneer het inkomen hoger is dan het maximum SV-loon.
Jaarlijks wordt er een maximum SV-loon vastgesteld door de overheid. Wanneer het inkomen van uw medewerker hoger is kan dit aanvullende worden verzekerd.

WGA eigenrisicodrager voor de werkgever
Als werkgever wordt u belast voor een stuk van de kosten die te maken hebben met de kosten van uitvoering van de WIA. In welke mate u eigen instroom daarin wordt gewogen is afhankelijk van de grote van uw bedrijf.

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte